Zou jij nog slagen voor je theorie-examen?

Veronica Superguide logo
Zou jij nog slagen voor je theorie-examen?

Zou jij nog slagen voor je theorie-examen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wat is de maximaal toegestane sleepafstand? Hoe breed mag een auto maximaal zijn? Rick Brandsteder en Yolanthe Sneijder-Cabau leggen je het vuur aan de schenen in De Nationale Verkeerstest!

De Nationale Verkeerstest

Nee, je zou waarschijnlijk niet slagen als je jouw theorie-examen voor het autorijbewijs opnieuw zou moeten doen. Volgens RTL zou meer dan 70 procent keihard zakken. Nog een leuk feitje: 95% van de Nederlanders zegt beter te rijden dan de gemiddelde bestuurder. Bijna de helft daarvan schat zijn/haar eigenlijk kwaliteiten dus íéts te rooskleurig in. Hopelijk maak je in ieder geval minder brokken dan de brokkenpiloten in de video hierboven!

Durf jij te checken of je nog up-to-date bent qua verkeerskennis en verkeersinzicht? Zonder risico dan hè: als je zakt, mag je toch je rijbewijs houden. Goede deal? Kijk dan op dinsdag 1 november om 20:30 uur naar De Nationale Verkeerstest op RTL 5. Wie gewoon weer veilig de weg op kan, en wie beter naar huis gebracht kan worden, wordt bepaald door scherprechters Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder.

Zie ook:

Succesformule met BN'ers

In de studio strijden vijf BN’ers gekoppeld aan hun eigen publieksvak om de felbegeerde trofee. Het vak met fietsers wordt aangevoerd door Michael Boogerd. Het bataljon pitspoezen staat onder de deskundige leiding van Shelly Sterk, het gas wordt flink ingedrukt in het vak van de speeddevils met Dave Roelvink en Bridget Maasland neemt als kilometervreter de leiding op zich van het vak asfaltvreters. Bram Moszkowicz staat symbool voor het oudste vak, de oldtimers.

Het presentatieduo Yolanthe en Rick had in januari succes met De Nationale Sekstest, ook op RTL 5. Die uitzending was goed voor 675.000 kijkers, een goede score die de zender een marktaandeel van bijna 10 procent opleverde. Als kijker kun je het thuis zelf opnemen tegen de BN’ers in de studio. De RTL XL app fungeert namelijk ook bij deze test weer als stemkastje. Succes!

Lees verder