Zou jij je collega's kunnen vermoorden?

Veronica Superguide logo
Zou jij je collega's kunnen vermoorden?

Zou jij je collega's kunnen vermoorden?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

"Vermoord drie collega's of wij vermoorden zes andere." The Belko Experiment wordt er eentje om bij de koffieautomaat op werk te bespreken!

The Belko Experiment

The Belko Experiment werd al vertoond op het Toronto International Film Festival en kreeg daar geweldige recensies. De plot klinkt dan ook geweldig: een hele kantoorflat wordt hermetisch afgesloten en een anonieme stem vertelt alle aanwezigen dat ze drie collega's moeten vermoorden, of anders zes andere gedood zien worden door de mysterieuze bad guys.

De film is geschreven door James Gunn (Guardians of the Galaxy) en geregisseerd door Greg McLean (Wolf Creek). Vooral de cast bestaat uit bekende gezichten: John Gallagher Jr. zul je kennen uit The Newsroom en/of 10 Cloverfield Lane, Michael Rooker speelde in The Walking Dead en John C. McGinley vergeten we nooit als dokter Perry Cox uit Scrubs, al zal er in The Belko Experiment veel minder om hem te lachen zijn.

De cijfers

The Belko Experiment krijgt voorlopig een 7,3 op IMDb, maar op Rotten Tomatoes komt de film vooralsnog niet verder dan een bedorven 57%. Op 17 maart 2017 beleeft de film zijn landelijke première in de VS, en zal hij op basis van het succes daar ook naar Nederland gehaald worden. Op zijn allerminst doet de film nu al denken aan cultklassiekers als Battle Royale en Mean Guns, dus zorg er als liefhebber ook zeker voor dat je deze potentiële klassieker te zien krijgt!
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder