Zou het? Een Look Who's Talking remake?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zou het? Een Look Who's Talking remake?

Zou het? Een Look Who's Talking remake?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kan je je Look Who's Talking nog herinneren? Wie in de eighties is opgegroeid zal deze film zeker op VHS hebben gehaald bij de videoboer. Het was namelijk dé hitfilm van het jaar 1989. En er komt een remake!

Single mom

Look Who's Talking was een Amerikaanse komedie. De film ging over een vrouw (Kirstie Alley) die zwanger was van een getrouwde man, en vervolgens alleen een baby moet opvoeden. Een taxichauffeur die haar naar het ziekenhuis rijdt raakt betrokken (John Travolta). 

Slimme schrijver

De film Look Who's Talking is geschreven en geregisseerd door Amy Heckerling. Zij maakte slim gebruik van de komische truc om een baby, eigenlijk het hoofdpersonage van de film, een voice over te geven met volwassen gedachtes, ingesproken door een volwassene. Bruce Willis sprak de stem van de baby in. Dit was toen heel vernieuwend en de film werd een onverwachte hit. 

Nieuw verhaal?

En nu is de remake dus in de planning. De film krijgt een nieuwe regisseur, Jeremy Garelick, die het script ook gaat schrijven. Wie de stem van de baby gaat inspreken is nog niet bekend. Ook zou het zomaar kunnen dat de verhaallijn wat wordt aangepast, want een vrouw die per ongeluk zwanger wordt, dat is toch wat minder juicy dan het in 1989 was. Misschien iets met twee moeders? Zou ook leuk zijn. We gaan het zien. 

Lees verder