Zootropolis neemt Oscar-films op de hak in parodieposters

Veronica Superguide logo
Zootropolis neemt Oscar-films op de hak in parodieposters

Zootropolis neemt Oscar-films op de hak in parodieposters

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zootropolis maakt zondag kans op een Oscar voor beste animatiefilm. Om dat te vieren, knipoogt de Disney-hit met deze te gekke parodieposters naar een aantal andere kanshebbers op zo’n gouden beeldje!

Sportief

De Disnsey-kraker Zootropolis (of Zootopia, zoals de film aan de andere kant van de oceaan heet) is een van de vijf films die dit jaar genomineerd is voor een Oscar voor beste animatiefilm. Dat is natuurlijk een hele eer voor de makers. Maar sportief als ze zijn, zijn ze de andere kanshebbers niet uit het oog verloren. De posters van die films hebben namelijk een hele speciale Zootropolis make-over gekregen!

Ryan Foxling

Zo heet de Harry Potter spin-off Fantastic Beasts plotseling Fantastic Cheetahs en ook de broeierige thriller Nocturnal Animals moet eraan geloven. Onze persoonlijke favoriet is natuurlijk La La Lamb, een parodie op de met prijzen overladen musical met Ryan Gosling en Emma Stone. Pardon, Ryan Foxling en Emu Stone. Klik op de link in de tweet om de Zootropolis-versies te zien van de misdaadfilm Hell or High Water en het oorlogsspektakel Hacksaw Ridge!

De Oscar-uitreiking is te zien op Net5 in de nacht van zondag 2 februari om 2.30 uur.

Lees verder