Connie Witteman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Connie Witteman

Door corona getroffen zoon Connie Witteman ligt op de IC: 'ergste nachtmerrie ooit'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een aantal dagen gelden maakte showbizzdiva Connie Witteman bekend dat haar door corona getroffen zoon Marvin in het ziekenhuis ligt. Nu blijkt dat hij is overgeplaatst naar de intensive care.

"Worst nigtmare ever", schrijft Connie bij een babyfoto van Marvin op Insta. De reden dat haar zoon is overgeplaatst: "Door het korte zware ademen en constant moeten hoesten heeft hij meer zuurstof nodig."

Enorme nachtmerrie

Een enorme nachtmerrie voor een moeder: je zoon zo zien lijden. "Ik kan het moeilijk verwoorden hoe het voelt als je je kind zo met verschillende infusen en zuurstof aangekoppeld aan al die apparaten ziet liggen."  Ook wil Connie nog even zeggen dat Marvin de allerbeste zorg krijgt. "Marvin wordt erg liefdevol opgevangen door alle artsen en verpleegkundigen, ik ben zo dankbaar dat een ‘vreemde’ zo goed voor mijn kind wil zorgen."

Connie blijft positief

Ondanks deze doffe, enge ellende, probeert het voormalig model met de bijzondere Insta-pagina toch een beetje positief te blijven. Ze houdt de moed erin. "Het komt écht goed. Maar het is de ergste gebeurtenis die je kan bedenken want het gaat om je kind."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder