Connie Witteman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Connie Witteman

Zoon Connie Witteman opgenomen met corona: 'Hij hield zich aan de maatregelen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zijn bittere tijden voor Connie Witteman! De 69-jarige diva deelde gisteren het verschrikkelijke nieuws dat haar zoon Marvin met corona naar het ziekenhuis is gebracht. Vandaag deelt ze een update!

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie steun en lieve berichten", begint ze positief. "Toch vind ik het wel jammer dat er weer mensen zijn die zonder enige informatie zomaar een conclusie trekken.."

Infuus en zuurstof toegediend

Een enkeling dacht vast dat hij laks was met de maatregelen. Maar daar wil de tv-diva niets van weten. "Marvin heeft van baby af aan al last van onderliggende luchtweg- en longproblemen, waardoor hij van het begin af aan alle coronamaatregelen juist zo correct opvolgde." Helaas sloeg het noodlot toch toe. "Omdat ik niet bij mijn zoon mocht in verband met het gevaar voor besmetting moest ik op een afstand van anderhalve meter gadeslaan hoe mijn zoon uit zijn huis in de ambulance werd gezet en daar direct een infuus en zuurstof kreeg toegediend."

'Kan iedereen overkomen'

Ze wil iedereen dan nog eens op het hart drukken: doe voorzichtig! "Ik plaats dit bericht niet, omdat ik vind dat ik mijzelf moet verantwoorden, maar ik heb dit geplaatst omdat het niet 'alleen' oude mensen en mensen met obesitas overkomt. Ik wil juist laten zien dat het iedereen kan overkomen." Connie, die altijd al vóór strenge maatregelen was, geeft haar fans dan ook nogmaals mee: "Blijf gezond, het zal maar één van je dierbaren wezen." 

Lees hieronder haar hele bericht! 

Lees verder