Zomerse sferen bij première Tuintje in mijn Hart

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zomerse sferen bij première Tuintje in mijn Hart

Zomerse sferen bij première Tuintje in mijn Hart

|
|

Laatste update:

Na Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft kunnen we vanaf morgen wegzwijmelen bij de nieuwe film Tuintje in mijn Hart. De romantische feelgoodfilm ging maandag in première en ondanks de frisse temperaturen waren de sterren in zomerse sferen op de rode loper.

Vernederlandste Surinamer

In Tuintje in mijn Hart woont Axel (Leo Alkemade), een boeroe Surinamer, al 20 jaar in Nederland en is volledig vernederlandst, inclusief stamppot en bonuskaart en is getrouwd met de Hollandse Victoria (Fockeline Ouwerkerk). Hij is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. 

Tropisch avontuur

Als zijn moeder (Beppie Melissen) de familie bij elkaar roept voor Kerst omdat ze iets belangrijks moet vertellen, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus (Sanne Vogel) en vooral tegenzin terug naar Suriname. Al gelijk onder het Kerstdiner explodeert de situatie als zijn broer Virgil (Edwin Jonker) hem iets vertelt waardoor alle stoppen doorslaan.

Wat volgt is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon. En realiseert Victoria zich opeens weer waarom ze verliefd werd op een Surinamer. Bekijk hieronder de trailer!

Tuintje in mijn Hart draait vanaf 2 maart in de bioscoop!

Lees verder