Zombies breken uit in nieuw fragment Maze Runner: The Death Cure

Veronica Superguide logo
Zombies breken uit in nieuw fragment Maze Runner: The Death Cure

Zombies breken uit in nieuw fragment Maze Runner: The Death Cure

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aanstaande donderdag gaat het laatste deel van de Maze Runner-trilogie in première. In deze nieuwe video worden onze helden geconfronteerd met tientallen bloeddorstige zombies!

Labyrint

Deze week verschijnt het derde en laatste deel van de Maze Runner-trilogie in de bioscopen. Hierin moeten Thomas en zijn vrienden opnieuw een dodelijk doolhof zien te overleven. Alsof hun verblijf in dit door WCKD gecontroleerde labyrint nog niet gevaarlijk genoeg is, worden de helden ook nog eens geconfronteerd met een horde bloeddorstige zombies!

Ziekenhuis

Dit slotstuk van de trilogie zal geregisseerd worden door Wes Ball. Hij tekende ook voor de regie van de eerste twee delen. Dylan O’Brien uit Teen Wolf zal opnieuw in de huid kruipen van de heldhaftige Thomas. O’Brien raakte betrokken bij een ongeluk op de set en belandde in het ziekenhuis. Hierdoor liepen de opnames flinke vertraging op, maar de jonge acteur is gelukkig volledig hersteld. Ook het eindproduct heeft er niet onder geleden. Veronica Magazine geeft The Death Cure namelijk vier sterren, en noemt dit vervolg ‘een sterke hybride van scifi en fantasy’!

Maze Runner: The Death Cure draait vanaf 25 januari in de bioscoop.

Lees verder