Zo ziet de spin-off van The Big Bang Theory eruit

Veronica Superguide logo
Zo ziet de spin-off van The Big Bang Theory eruit

Zo ziet de spin-off van The Big Bang Theory eruit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op sommige spin-offs zitten we niet per se te wachten, maar naar die van The Big Bang Theory - met een jonge Sheldon in de hoofdrol - hebben we wel oren. Jim Parsons licht alvast een tipje van de sluier op.

Spin-off

“De schrijvers hebben het van het begin af aan geweldig gedaan met het bouwen van de geschiedenis en de natuur van alle personages. Het leek een verspeelde kans om hier niet dieper op in te gaan”, vertelt Parsons aan Entertainment Tonight over de aanstaande spin-off.

Piepjonge Sheldon

De spin-ff focust zich op een 12-jarige Sheldon, die met zijn familie in Texas woont. Opgroeien als een genie in een normaal gezin is namelijk helemaal niet zo makkelijk. We maakten al kennis met Sheldons tweelingzus Missy, maar zijn broer George is nieuw voor het publiek. Ook met zijn ouders (zijn vader is in de serie overleden) zullen we nader kennismaken.

Verschillende

De verschillen met de originele serie? Bijvoorbeeld dat de spin-off niet in de aanwezigheid van studiopubliek wordt opgenomen. Ook wordt de rol van Sheldon logischerwijs door een gloednieuwe acteur gespeeld. Wie dat is, weten we nog niet. Zijn opvolger, of eigenlijk, voorganger geeft Parsons als advies mee om er helemaal zijn eigen personage van te maken. "Kijk zo min mogelijk naar mijn uitvoering van Sheldon en maak er je eigen ding van."

Lees verder