Dave Roelvink en Dean

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Roelvink en Dean
BN'ers

Zo vieren bekende Nederlanders vandaag Vaderdag

|
|

Laatste update:

Het is vandaag Vaderdag en dat betekent dat bekende papa's liefdevolle kiekjes delen van zichzelf en hun kroost. In heel het land zetten zoons en dochters hun vader in het zonnetje. Zo vierden bekende Nederlanders deze dag.

Dave Roelvink

Dave Roelvink begon de dag met een heerlijk uitziend ontbijtje op bed en plaatst een superschattige foto met zoontje Dean op zijn Instagram. Het is de allereerste Vaderdag als vader voor Dave. Hij hoeft Vaderdag in elk geval niet in het ziekenhuis te spenderen. Broer Donny werd eerder deze week overreden door een vriend, maar werd al snel weer uit het ziekenhuis ontslagen.

Max Verstappen

Ook onze Formule 1-held Max Verstappen kan het niet laten om een kiekje van hem en zijn vader Jos te tonen. Vandaag is het racedag, dus schrijft hij erbij: "Laten we het mooiste cadeautje mogelijk vandaag halen". 

Jan Dulles

Zanger Jan Dulles kreeg een gepersonaliseerd boek en een sleutelhanger met foto voor Vaderdag. "Vaderdag. Ik kreeg gister in 't zonnetje alvast mijn cadeautjes van James. Hij kon het niet afwachten. Een sleutelhanger met een foto van die twee voor in de auto. Met 'Rij voorzichtig' erop. Zeer belangrijk. En een boek met James, Lina en papa in de hoofdrol. Kijk die trotse vader zitten!!!" Naast James en Lina heeft Jan nog een dochtertje, Donna. Zij overleed toen ze pas drie maanden oud was.

Gordon

Gordon toont een wat oudere foto van zijn vader, die overleden is. "Ik kan al 25 jaar geen pap meer zeggen! Dus dit jaar wel een bijzonder Vaderdag gewenst in de hemel of waar je ook mag zijn", schrijft hij op Instagram. De zanger en BN'er heeft recent een huis gekocht in Dubai, maar was recent nog te zien in Boerderij van Dorst.

Rob Kemps

Voor het dochtertje van Rob Kemps komt Vaderdag al heel snel! De Snollebollekes-zanger en Chansons-presentator maakte vandaag bekend dat hij afgelopen vrijdag een dochtertje heeft gekregen. Ze heet Lola! Rob had al een zoontje, Manu, en zijn vriendin Miriam had al twee kinderen uit een eerdere relatie.

Lees verder