Zo vet is de nieuwe trailer van Blade Runner 2049

Veronica Superguide logo
Zo vet is de nieuwe trailer van Blade Runner 2049

Zo vet is de nieuwe trailer van Blade Runner 2049

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over minder dan vijf maanden draait Blade Runner 2049, het langverwachte vervolg van sciencefictionklassieker Blade Runner, in de bios. Het wachten duurt nog langer nu we de laatste vette trailer hebben gezien.

Nostalgie

Wij krijgen nostalgische gevoelens bij het kijken naar de trailer, die duidelijk laat zien dat de makers hun best hebben gedaan om de stijl van de originele film na te bootsen. Natuurlijk zijn we ook een beetje trots op de aanwezigheid van Sylvia Hoeks, die Blade Runner een Nederlands vleugje meegeeft. 

Indrukwekkende cast

Hoeks speelt niet naast de minste Hollywoodsterren. Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Robin Wright, Dave Bautista hebben rollen in Blade Runner 2049. De regie is in handen van Denis Villeneuve, die dit jaar met Arrival in de race was voor een Oscar.

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 speelt zich dertig jaar na de eerste film af. Een nieuwe blade runner, officier K, komt achter een langbewaard, duister geheim dat desastreuze gevolgen kan hebben voor het voorbestaan van de mens. K’s ontdekking brengt hem in contact met Blade Runner Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.

Lees verder