Zo traint Chris Hemsworth voor de rol van Thor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zo traint Chris Hemsworth voor de rol van Thor

Zo traint Chris Hemsworth voor de rol van Thor

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De rol van de Noorse dondergod Thor komt je niet aanwaaien. Dat bewijst acteur Chris Hemsworth in deze gruwelijk zware fitnessvideo!

Bierbuikje

De tijd dat Batman-acteur Adam West de misdaad bestreed met een gezellig bierbuikje, ligt alweer zo’n zestig jaar achter ons. Wie nu wil spelen in een superheldenfilm, moet in een geweldige conditie zijn. Waar Mark Ruffalo zich als de Hulk kan verschuilen achter computeranimatie, moeten de meeste acteurs zich dan ook maanden in het zweet werken om door te kunnen gaan voor hun gespierde stripvoorbeelden.

Dondergod

Chris Hemsworth, die in Marvel-films als The Avengers en Thor: The Dark World de rol speelt van de Noorse dondergod Thor, is geen uitzondering. Van het weekend deelde hij op zijn Instagram-pagina een work-outvideo die er niet om liegt. Chris gaat los met behulp van een personal trainer en een arsenaal aan fitnessapparaten die je eerder zou verwachten in een Saw-film dan een sportschool. Maar het is voor het goede doel: de nieuwe Thor-film, getiteld Thor: Ragnarök!

Thor: Ragnarök draait vanaf november in de bioscopen!

Lees verder