Zo laat verschijnt je favoriete serie op Netflix

Veronica Superguide logo
Zo laat verschijnt je favoriete serie op Netflix

Zo laat verschijnt je favoriete serie op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Benieuwd wanneer er een nieuwe aflevering van je favoriete serie op Netflix verschijnt? Met deze info hoef je nooit meer eindeloos te wachten!

Systeem

Een beetje serieverslaafde kent het wel: je weet dat vandaag een nieuwe aflevering van je favoriete serie op Netflix verschijnt. Maar wanneer je inlogt, blijkt dat de aflevering van vorige week de laatste toevoeging is. Nog even geduld dus. Hoewel… er zit een systeem achter de tijdstippen waarop Netflix nieuwe titels toevoegt aan het aanbod. En als je dat eenmaal weet, bespaar je jezelf een hoop frustratie!

Zomertijd

Het werkt namelijk als volgt: films en series die geen Netflix Original zijn, verschijnen om middernacht op de streaming-dienst. Netflix Originals worden in de ochtend aan het aanbod toegevoegd. Daarbij maakt Netflix een onderscheid tussen zomer- en wintertijd. In de zomer verschijnen Netflix Originals om 9.00 uur, de rest van het jaar om 10.00 uur.
Zo laat verschijnt je favoriete serie op Netflix

Geduld

Maar hoe zit het dan met series waarvan wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt, zoals Riverdale of Better Call Saul? Ook deze verschijnen in de loop van de ochtend. Helaas is het tijdstip hiervan iets minder precies te bepalen. Nieuwe afleveringen worden tussen 9.00 en 12.00 uur in de ochtend online gezet. Heb je na 12.00 uur nog niets gezien voorbij zien komen? Dan moet je waarschijnlijk nog een dagje geduld hebben tot er een nieuwe aflevering verschijnt. In de tussentijd kun je dan natuurlijk nog altijd bij ons terecht voor ons wekelijkse Netflix-overzicht!

Lees verder