Florentijn Hofman, Wie is de Mol?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Florentijn Hofman, Wie is de Mol?

Zo kwamen kinderen Das, Dit, Zij en Mini erachter dat Florentijn meedeed aan WIDM

|
|

Laatste update:

Florentijn Hofman was na drie afleveringen Wie is de Mol? dé hoofdverdachte voor vele kijkers. Helaas moest hij afgelopen zaterdag naar huis. In gesprek met het AD vertelt hij over zijn deelname en hoe zijn kinderen erachter kwamen dat papa meedeed aan seizoen 21.

Superguide heeft dit jaar een eigen Wie is de Mol? poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe WIDM-prijs. Doe je ook mee?

Kinderen wisten van niets

Zijn kinderen waren een van de voornaamste redenen om mee te doen aan het spelprogramma. “De laatste twee jaar werd fanatiek gekeken hier thuis. Nog voor die extra editie vorig jaar was begonnen, werd ik al gevraagd voor deze reeks. Alleen mijn vriendin wist dat.” Toen in december vorig jaar de nieuwe kandidaten bekend werden gemaakt in Moltalk, wisten kinderen Das, Dit, Zij en Mini Hofman niets.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

De onthulling

Florentijn zette de tv eerst nog op het Journaal, maar de jongsten wilden de speciale editie van Moltalk kijken. “Ik zei nog tegen hen: ‘Laten we wat anders kijken. We hebben toch net een reeks gehad?’ Bij de achtste presentatie kwam ineens hun vader in beeld.” Zijn dochter kon haar ogen niet geloven. “‘Oh my gosh’, zei ze zacht. Ze werden allemaal helemaal gek.”

Teleurstelling

De familie keek zaterdagavond met z’n zessen naar Wie is de Mol?. De jongste zei het nog zo: ‘Papa gaat er echt niet uit.’ Maar helaas had hij ongelijk. “Dat moesten ze even verwerken. Een dag later kwamen aan de eettafel de vragen. ‘Hoe zat dit, hoe zat dat?’”

Wij speuren ondertussen ook lekker verder. Lees hier alle WIDM hints en theorieën. Wij zitten door deze hint wel dik in een Marije-tunnel!

Wie is de Mol? zie je elke zaterdagavond om 20:30 uur op NPO1.

Lees verder