Zo gaat Mr. Frank Visser zelf om met zijn buren

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zo gaat Mr. Frank Visser zelf om met zijn buren

Zo gaat Mr. Frank Visser zelf om met zijn buren

|
|

Laatste update:

Mr. Frank Visser is al jaren bezig om ruzies tussen allerhande buren te sussen. Maar hoe zit het eigenlijk met zijn eigen buren? Hij past op dat hij niet te intiem met ze wordt.

Botte vriendelijkheid

Visser weet als geen ander dat je zorgvuldig met de relatie met je buren om moet gaan, je zit namelijk wel aan ze vast, mocht het misgaan. ”We lopen niet de deur plat bij elkaar”, vertelt Visser aan De Telegraaf over zijn eigen buren. ”Dat zou ook mijn eerste advies zijn aan mensen: wees vriendelijk tegen de mensen die naast je wonen, maar houd het een beetje op - wat ik noem - 'botte vriendelijkheid.'”

SM

"Ik zat vanmorgen bij mensen die er nogal open over waren dat ze aan sm doen”, vervolgt Visser. ”Dan weet ik niet wat ik hóór. Nu kan dat misschien, maar als het tussen de gezinnen ooit mis gaat, dan wordt het tegen je gebruikt."

Mr. Frank Visser Rijdt Rond

Eerst als de Rijdende Rechter en nu in het SBS-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, lost Visser problemen tussen buren op. Althans, dat probeert hij. Het loopt namelijk aardig vaak uit de klauwen, maar dat is voor de kijker natuurlijk het allerleukst. Vorige week werd bekend dat Frank Visser een nieuw programma op SBS6 krijgt: Mr. Frank Visser Rijdt Rond.

Lees verder