Zó Fast & Furious kan een trailer zijn

Veronica Superguide logo
Zó Fast & Furious kan een trailer zijn

Zó Fast & Furious kan een trailer zijn

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We geven het toe, dit zijn niet de eerste beelden van The Fast & Furious 8 die we je laten zien. Maar deze trailer is zo vet dat we hem je niet wilden onthouden.

Keiharde actie

In de nieuwe trailer krijgen we meer zicht op wat Cipher (een compleet nieuw personage, gespeeld door Charlize Theron) van plan is met Dom Toretto (Vin Diesel). Daarnaast staan vijanden Deckard Shaw (Jason Statham) en Hobbs (Dwayne Johnson) tegenover elkaar en zien we zoals we gewend zijn van Fast de vetste auto’s en explosies, maar ook keiharde actie die we nog niet eerder hebben meegemaakt in de filmreeks.

Adrenaline

Ten eerste zit deze derde trailer boordevol adrenaline. Verder mag Tej (het personage van Ludacris) eindelijk een tank besturen, stuurt Hobbs een torpedo de andere kant op met zijn voeten én vangt hij een granaat met zijn blote hand (wat kan deze spierbundel niet?) en springt Dom met zijn auto over een onderzeeër.

13 april

Toch is er naast actie ook plaats voor romantiek. Letty spreekt Dom toe met de woorden: “Ik weet niet waarom je dit doet, maar ik weet een ding: je houdt van me.” Hoe dit afloop? Dat zie je vanaf 13 april, als Fast & Furious 8 in de Nederlandse bioscopen draait. 

Lees verder