Zo bereiden de kandidaten van Peking Express zich voor!

Veronica Superguide logo
Zo bereiden de kandidaten van Peking Express zich voor!

Zo bereiden de kandidaten van Peking Express zich voor!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanaf 3 april is Peking Express terug bij NET5. Alleen het sterkste en slimste duo maakt kans om de grote winnaar te worden. Daarom is een goede voorbereiding enorm belangrijk. En omdat je moet rennen, 'vliegen' en proeven moet doorstaan is fit zijn een must!

August en Awatef

Zo zien we dat tortelduifjes August en Awatef enorm sportief bezig zijn. August is veel aan het hardlopen in de buitenlucht en Awatef werkt zich in het zweet in de sportschool. Zou dit fitte duo de rest kunnen verslaan?

Broer en zus

August en Awatef moeten het opnemen tegen de bloedfanatieke Hicham en zijn zus Siham. Siham is iemand die niets aan het toeval over wil laten, terwijl Hicham zich in alle rust voorbereidt op het grote avontuur. Ter voorbereiding probeert Siham bij slecht weer zoveel mogelijk auto's te laten stoppen. Tja, iedereen doet het op z'n eigen manier.

Feesten!

Het laatste duo, Joep en Frank, kiest voor een heel andere manier van voorbereiden. De zogenoemde nachtvlinders geven nog een knalfuif voordat ze vertrekken. Want als je voor een tijd afscheid moet nemen van je werk en vrienden, moet dat natuurlijk gevierd worden! 

Op de buis

In Peking Express 2017 liften duo's met één euro per dag door Vietnam, Laos en Cambodja. Wie als laatste het doel bereikt, wordt geëlimineerd. Het sterkste en slimste duo is uiteraard de winnaar. Vanaf maandag 3 april zie je Peking Express, met presentator Rik van de Westelaken, op Net5!

Lees verder