Pete Davidson en Kim Kardashian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pete Davidson en Kim Kardashian
RealityKardashians

Hoe zit het met Pete Davidson in het nieuwe seizoen The Kardashians?

|
|

Laatste update:

Zoals dat gaat in de wereld van de Kardashians is er weer een relatie op de klippen gelopen in de maanden vóór het nieuwe seizoen verscheen. Kim Kardashian en Pete Davidson zijn niet meer. Maar… zit hij nog wel in het nieuwe seizoen?

Tekst: Claudia Witteveen

Kim en Pete leerden elkaar kennen op zijn werk bij het comedyprogramma Saturday Night Live en sloegen in oktober aan het daten. In mei verschenen ze voor het eerst samen op de rode loper, maar begin augustus bleek de koek op. 

Maar goed, toen zat seizoen twee van The Kardashians natuurlijk al in de koker. Pete, vooral bekend als de ex-verloofde van Ariana Grande en zijn ‘Big Dick Energy’ (of BDE) maakte in de laatste aflevering van seizoen één voor het eerst zijn opwachting in de realityshow. In seizoen twee zit hij ook, zo is in de trailer al te zien. Het was op dat punt dik aan, dus haar romance met Pete zal een van Kims grote verhaallijnen zijn dit seizoen.

De makers van de serie laten romantische partners altijd zelf beslissen hoeveel ze in beeld willen: de serie blijft gaan over de zussen. Maar Pete is als acteur en komiek natuurlijk niet bang voor de camera. Zijn relatie met Kim is het afgelopen jaar ook één van de voornaamste redenen geweest dat de familie in het nieuws was. 

Risico van het vak

De reden van de breuk geeft waarschijnlijk wél aan dat Pete niet uitgebreid in alle tien de afleveringen voorbijkomt. Kim en Pete hadden door hun drukke werklevens (hij in New York, zij in LA) te weinig tijd om elkaar te zien, waarna het vlammetje doofde…

Gelukkig kunnen ze hun korte romance straks nog een keer helemaal herbeleven op televisie: dat is natuurlijk het risico van het realityvak. Oh, en in seizoen drie (want dat komt er geheid), kunnen we dan uitgebreid zien en horen over hun breuk. Die volgde nadat de camera’s stopten met draaien voor seizoen twee… Het is ‘the circle of life’, reality-style.

Seizoen 2 van The Kardashians is vanaf 22 september te zien op Disney+.

Dit verhaal verscheen eerder in Veronica Superguide. Nooit meer iets missen? Sluit dan snel een voordelig abonnement af.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder