Zingende golden retriever steelt de show bij America’s Got Talent

Veronica Superguide logo
Zingende golden retriever steelt de show bij America’s Got Talent

Zingende golden retriever steelt de show bij America’s Got Talent

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De jury van America’s Got Talent heeft al veel voorbij zien komen. Maar een zingende hond was zelfs voor Simon Cowell even slikken!

Talentenjacht

Drugs opsporen, wintersporters redden, visueel gehandicapten begeleiden; Is er iets dat honden niet kunnen? Aan deze lange lijst kan nu ook zingen voor een live publiek worden toegevoegd. Dat is te danken aan Oscar, een driejarige golden retriever die samen met zijn bazin Pam meedeed aan de talentenjacht America’s Got Talent!

Vibrato

De jury moest de kat (ha!) eerst even uit de boom kijken, maar voorzitter Simon Cowell zag een zingende hond wel zitten: “Geen grap, ik loop al een tijd mee met deze show en ik heb altijd gezegd dat het te gek zou zijn als we een zingende hond zouden vinden.” Volgens kandidate Pam was het Cowells geluksdag: de hond kon niet alleen zingen, maar ook toon houden. Hij zou zelfs in vibrato kunnen zingen!

Baanbrekend

De lat lag hierna hoog voor Oscar en de spanning was dan ook te snijden toen zijn baasje plaatsnam achter de piano voor de baanbrekende auditie. Gelukkig kon de virtuoze viervoeter de verwachtingen meer dan waar maken! Op de tonen van ‘Canon in D Majo’ zong Oscar de sterren van de hemel. Over het pianospel van Pam was Cowell minder enthousiast, maar de golden retriever maakte een droomdebuut. Oscar kreeg een staande ovatie van het publiek én de juryvoorzitter. Dat wordt nog oppassen voor Glennis Grace!

Lees verder