Zingende Duncan-fan houdt buurt de hele nacht wakker

Veronica Superguide logo
Zingende Duncan-fan houdt buurt de hele nacht wakker

Zingende Duncan-fan houdt buurt de hele nacht wakker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Liefhebbers van het Eurovisie Songfestival hadden gisteravond wat te vieren. Maar één fan maakte het daarbij wel heel erg bont!

Rammstein

Gisteravond zagen bijna vier miljoen mensen hoe Duncan Laurence een plek in de finale van het Eurovisie Songfestival behaalde met zijn lied ‘Arcade’. En hoewel de Nederlandse zanger flinke kans maakt op een overwinning, zijn ze in de Amsterdamse wijk De Baarsjes inmiddels wel even klaar met dit nummer. Daar woont namelijk een Songfestival-liefhebber die het presteerde om ‘Arcade’ van half drie ’s nachts tot acht uur ’s morgens mee te zingen op volumestandje Rammstein!

Nachtbraker

In de bovenstaande video van AT5 is te horen hoe deze superfan zijn buren uit hun slaap hield. “Het was echt afgrijselijk. Ik kan het nummer niet meer aanhoren nu”, zo vertelt een van de buurtbewoners tegen de Amsterdamse stadszender. Verschillende buren riepen of het alsjeblieft wat zachter kon, maar tevergeefs. De muzikale nachtbraker had namelijk een koptelefoon op. Eén ding is zeker: als Duncan morgenavond wint, kunnen we uitkijken naar de beste aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak ooit!

De finale van het Eurovisie Songfestival is zaterdagavond om 21.00 uur te zien op NPO 1.

Lees verder