Gordon blij

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon blij

Zin om een nachtje bij Gordon te slapen? Dit is je kans

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sinds Gordon zijn coke-verslaving heeft overwonnen geniet hij weer met volle teugen van het leven. En hij wil zijn fans daarvan mee laten genieten: de krullenbol geeft een overnachting voor twee personen in zijn supersjieke nieuwe appartement weg aan een gelukkige fan. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onder Gordons facebook-bericht de persoon taggen met wie jij een nachtje in Casa Heuckeroth door zou willen brengen.

Cultuur opsnuiven in plaats van coke opsnuiven

Ook al zou een maand in een luxe afkickkliniek ongetwijfeld klauwenvol geld hebben gekost, toch belette dit de oud-Topper niet om dit geweldige appartement in de Amsterdamse Paulus Potterstraat te kopen, waar zich ook zijn burgerrestaurant The Burger Room bevindt. In plaats van wit poeder gaat Gordon voortaan cultuur opsnuiven, want zijn overburen zijn het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Vol trots heeft hij in het logeerbericht tien foto's geplaatst van zijn nieuwe stulpje, en goeiendag wat ziet het er mooi uit.

“Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn” Ja hoor, dat kan, een hele nacht lang

Goor heeft beloofd om de winnaar van een nachtje bij hem thuis persoonlijk wakker te komen maken, dus als je altijd al droomde van Gordon die jou in bed Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn als serenade toezingt, dan kun je nu die kans grijpen. Maandag 26 augustus zal hij tussen alle tagberichten een willekeurige winnaar kiezen.

Lees verder