Zin in Adam Sandlers nieuwe Netflix-film?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zin in Adam Sandlers nieuwe Netflix-film?

Zin in Adam Sandlers nieuwe Netflix-film?

|
|

Laatste update:

Op 14 april gaat op Netflix de nieuwe Adam Sandler-comedy Sandy Wexler in première. Vandaag is de officiële trailer uitgebracht.

Netflix en Adam Sandler

Vorig jaar maakte Netflix al bekend dat ze maar liefst vier Adam Sandler-films gingen maken. Na The Ridiculous 6 en The Do-Over is Sandy Wexler de derde van het kwartet. Ook dit lijkt weer een typische Sandler-comedy te worden. Sandy Wexler speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 90. Sandy is artiestenmanager en heeft de pech dat hij als een blok valt voor zijn nieuwste cliënt, de zangeres Courtney, gespeeld door Oscar-winnares Jennifer Hudson.

Sterrenensemble

Zoals wel vaker laat Adam Sandler weer de nodige sterrenvriendjes opdraven om de film te verkopen. Deze keer maakt hij het wel heel bont, met optredens van Chris Rock, Rob Schneider, Terry Crews, Kevin James, Jane Seymour, Arsenio Hall, Henry Winkler, David Spade, Dana Carvey, Judd Apatow, Conan O'Brien ... meer dan we kunnen opnoemen.

Sandy Wexler lijkt een soort mockumentary te zijn, wat het misschien toch meer de moeite waard maakt dan sommige flops die Adam Sandler de laatste jaren maakte. Op 14 april kun je het zelf meemaken: dan gaat Sandy Wexler in première op Netflix.

Lees verder