President Arnold Schwarzenegger Kung Fury 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
President Arnold Schwarzenegger Kung Fury 2

Zijn jullie klaar voor President Arnold Schwarzenegger?

|
|

Laatste update:

Ook al kan Arnold Schwarzenegger dan nooit echt president van Amerika worden (omdat hij daar nou eenmaal niet geboren is), toch zullen we de voormalig Gouverneur van Californië volgend jaar als Commander in Chief aan het werk zien. In de film Kung Fury 2 welteverstaan. We wisten al anderhalf jaar dat hij deze rol ging spelen, maar nu zijn de opnames eindelijk in volle gang. The Governator heeft als bewijs vast dit plaatje vrijgegeven vanaf de set in München.

Kung Fury 2 wordt het vervolg op de totaal van de pot gerukte en juist daarom zo briljante korte film Kung Fury uit 2015. Hierin gooide de Zweed David Sandberg alles wat eighties was op één grote hoop, wat resulteerde in een dertig minuten lang eerbetoon aan het tofste decennium dat we kennen. Dit juweeltje is gewoon op YouTube te kijken, en wat is het goed zeg. Kijk maar:

“Ik lach krom van het lachen”

In het bijschrift bij zijn presidentsfoto vertelt Arnold dat hij meedoet in dit vervolg puur omdat hij de eerste Kung Fury zo vet vond. “Ik vond Kung Fury geweldig, ik lach krom van het lachen, dus ik wilde persé David Sandberg ontmoeten. En nu zijn we eindelijk aan het filmen in München.” Hieronder zien we The Austrian Oak samen met de Zweedse regisseur, die ook tegelijk de hoofdrolspeler is.

Zijn jullie klaar voor President Arnold Schwarzenegger?

We HOFF you 9000

Ahnold is trouwens niet het enige eighties-icoon dat meewerkt aan Kung Fury 2; niemand minder dan David “The Hoff” Hasselhoff zal te horen zijn als HOFF 9000, wat vermoedelijk een soort KITT uit Knight Rider wordt met de stem van Michael Knight. Voor de eerste Kung Fury verzorgde The Hoff de niet uit je hoofd te krijgen titelsong, dus we hopen nu al vurig dat hij voor dit tweede deel weer zo'n pareltje aflevert.

Het is nog niet bekend wanneer Kung Fury 2 uitkomt. Arnold Schwarzenegger is vanaf 31 oktober te zien in Terminator: Dark Fate, en ook David Hasselhoff kun je binnenkort aanschouwen: die is namelijk de hele maand oktober op tournee door Duitsland en Oostenrijk.

Lees verder