Lola en Jan in LEGO Masters op RTL4

Veronica Superguide logo
Lola en Jan in LEGO Masters op RTL4

Zijn Jan en Lola uit LEGO Masters weer samen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren sprak Beau met twee finalisten-teams uit LEGO Masters, dé grote RTL 4-hit van dit moment. Ex-liefjes Jan en Lola zaten er uiteraard ook bij. Zijn die twee na de opnames misschien weer samengekomen?

De afgelopen tijd maakt vooral de onverbiddelijke ‘Brickmaster’ de tongen los bij kijkers van LEGO Masters, maar eerder vielen zij als een blok voor de ‘gewone’ kandidaten. Eens géén BN’ers; dat vond men wel fijn. Jan en Lola sprongen eruit. Zij deden als ex-geliefden mee en kennen elkaar - na een relatie van tien jaar - door en door.

Hereniging?

Onze innerlijke cupido maakte gisteren tijdens het kijken naar Beau een sprongetje: zouden Jan en Lola na de opnames alsnog voor elkaar zijn gevallen? Is het liefdesvuur weer opnieuw aangewakkerd? Vloog de vlam weer in de pan? Nou… nee, helaas. Cupido zal nooit meer raak schieten.

Over en uit

Presentator Ruben Nicolai zat, net als twee andere finalisten, Jos en Martijn, ook aan tafel bij Beau. Ruben hoopte (waarschijnlijk net als veel kijkers) dat de twee Brabanders elkaar door het programma weer zouden vinden. “Het werd ook aan ons gevraagd of we elkaar dankzij het programma weer hadden teruggevonden”, blikt Jan terug. “We zeiden allebei tegelijkertijd: nee.

BFF’s

Jan en Lola gaan nu als beste vrienden door het leven. “We spreken elkaar nog wel dagelijks.” Maar liefde zit er niet meer in. “We zijn nog altijd heel blij met de keuze die we destijds gemaakt hebben.

Aankomende zaterdag nemen Jan en Lola het in de grote LEGO Masters finale op tegen Jos en Martijn en Bjorn en Corneel. De uitzending start om 20:00 uur op RTL 4!

Lees verder