Zien: Paul McCartney debuteert als piraat in Pirates of the Caribbean 5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zien: Paul McCartney debuteert als piraat in Pirates of the Caribbean 5

Zien: Paul McCartney debuteert als piraat in Pirates of the Caribbean 5

|
|

Laatste update:

Paul McCartney ruilt zijn yellow submarine om voor een piratenschip: dit is het eerste beeld van de Beatle als piraat in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales!

Van Beatle tot piraat

De 74-jarige zanger is in vol ornaat te zien op de foto met een lange baard met dreadlocks. Ook  houdt hij een set kaarten vast. Het is nog niet duidelijk welke rol de Beatle speelt. Zal hij aan de zijde staan van kapitein Jack Sparrow, het beroemde personage van Johnny Depp, of van frenemy Barbossa, gespeeld door Geoffrey Rush?

Keith Richards

In maart werd bekend dat McCartney een rolletje speelt in het vijfde deel van Pirates. Hij is niet de eerste rocker in de filmserie. Rolling Stones-gitarist Keith Richards dook eerder al op als Depps vader in At World's End en On Stranger Tides. Ook was Richards een grote inspiratiebron voor Johnny Depps rol als kapitein Jack Sparrow.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Naast Depp en Rush zijn ook Orlando Bloom (als Will Turner) en Keira Knightley (Elizabeth Swann-Turner) aan boord van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De film verschijnt 25 mei in de bioscoop!

Win!

Op 22 mei organiseert Veronica een speciale screening van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales in het Scheepvaartmuseum Amsterdam. Wil jij hierbij zijn of kans maken op een privé screening in een Pathé bioscoop? Ga dan naar meimaandfilmmaand.nl en maak kans!

Lees verder