Zien: Jan Versteegh poedeltje naakt voor filmdebuut

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zien: Jan Versteegh poedeltje naakt voor filmdebuut

Zien: Jan Versteegh poedeltje naakt voor filmdebuut

|
|

Laatste update:

Jan Versteegh stond donderdag voor het eerst op de set van Gek van Oranje en moest letterlijk met de billen bloot. Via Instagram deelde de presentator een foto waarop hij compleet naakt poseert.

Acteerdebuut

“Eerste draaidag. Eerste filmrolletje. Eerste scène. Zonder kleren. Best spannend”, schreef Jan bij het gewaagde kiekje. De presentator, die zich vorig jaar in het zangprogramma It Takes 2 ook al van een andere kant liet zien, is volgend jaar op het witte doek te zien in Gek van Oranje.

Zomerse komedie

Gek van Oranje is een zomerse ensemble-komedie, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland een gedaanteverandering ondergaat, zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en zich verliest zich in de totale oranjegekte. 

Het is 2010 en Nederland scoort onverwacht hoge ogen tijdens het WK voetbal in Zuid Afrika. De liefhebbers dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder van elkaar af gedreven, om na vier weken – als het carnaval van het WK voorbij is – nooit meer dezelfde te zijn. 

Gek van Oranje

In de speelfilm van regisseur Pim van Hoeve spelen onder anderen Nasrdin Dchar, Susan Visser, Hannah Hoekstra, Willem Voogd, Abbey Hoes en Sanne Wallis de Vries.

Gek van Oranje komt in 2018 uit in de bioscoop.

Lees verder