Zien: eerste trailer Madeleine 'Maddy' McCann docu!

Veronica Superguide logo
Zien: eerste trailer Madeleine 'Maddy' McCann docu!

Zien: eerste trailer Madeleine 'Maddy' McCann docu!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In 2007 verdween Madeleine McCann. Nu, 12 jaar later, is er nog steeds geen spoor van haar te bekennen. In de documentaire The disappearance of Madeleine McCann wordt haar verdwijning uitvoerig onderzocht en zien we hoe de politie met de verdwijning omgaat, wat het met de ouders doet en wat er eventueel met haar gebeurd kan zijn. 

Release controversiële docu 

Vrijdag 15 maart is het zover en verschijnt de documentaire over de verdwijning van Madeleine, ook wel 'Maddy', op Netflix. De trailer is vandaag verschenen en geeft vast een voorproefje van wat er aan bod komt in de 8-delige docu. Zo wordt er onder andere een theorie besproken die stelt dat Maddy nog leeft en in handen van mensensmokkelaars is. Ook is er grote hoop dat met nieuwe technologieën de politie er alsnog achter komt wat er nu precies gebeurd is toen ze verdween. Opvallend is dat de Portugese politieman Goncalo Amaral te zien is in de docu, aangezien de ouders van Maddy hem hebben aangeklaagd nadat hij ze ervan beschuldigde hun dochter gedood te hebben. 

Maddy's ouders not amused

De ouders van Maddy zijn niet blij met de documentaire. Ze wilden niets te maken hebben met de productie, omdat ze bang zijn dat de docu het nog lopende politieonderzoek in de weg zal staan. Hun tegenwerking heeft echter niet mogen baten. Vanaf morgen is de docu te zien, ga jij kijken? 

Lees verder