Avatar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Avatar
Hollywood

Zien! Dit is de trailer van Avatar: The Way of Water

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Birgit Roobol

Fans wachten al een tijdje. Maar dertien jaar na de eerste film zien we vandaag eindelijk de eerste trailer van de tweede Avatar film — Avatar: The Way of Water.

Het verhaal heeft een decennium overgeslagen. In de film volg je de inmiddels oudere Jake Sully (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldana) en hun kinderen. In de trailer zien we verschillende regio’s in de wereld van Pandora, met beelden van de oceanen en meren van de planeet.  Hoewel het filmen al in 2017 begon, is er verder nog niet veel bekend over de film.

Het succes van Avatar

In december 2009 verscheen de eerste Avatar film. De film werd geschoten met custom made camera’s en 3D-software voor het beste resultaat. Regisseur James Cameron veranderde hiermee voor altijd de bioscoopervaring. De film zette 3D in de bioscopen op de kaart en het is vandaag de dag nog steeds een van de best verdiende film ooit met bijna 2,8 miljard.

Avatar: The Way of Water release datum

Kun je nu al niet wachten? De film laat helaas nog wel even op zich wachten. Rond 16 december kunnen we de reis naar Pandora opnieuw in de bioscopen verwachten. Ook zijn er geruchten dat er een speciale, extra lange versie komt voor streamingdiensten.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder