Ziekte en romantiek in trailer romcom The Big Sick

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ziekte en romantiek in trailer romcom The Big Sick

Ziekte en romantiek in trailer romcom The Big Sick

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Pakistaans-Amerikaanse stand-up comedian Kumail en de studente Emily raken stapelverliefd op elkaar. Maar cultuurverschillen, moeilijke schoonouders en zelfs een bijna fatale coma maken de weg naar het altaar er niet makkelijker op!

Coma

In The Big Sick speelt Kumail Nanjiani (Silicon Valley) een comedian die bijklust als Uber-chauffeur. In een comedyclub raakt hij aan de praat met Emily (Zoe Kazan). Zij gaat met hem mee naar huis en al snel zijn de twee stapelverliefd. Maar het geluk duurt niet lang. Emily maakt het namelijk uit wanneer zij erachter komt dat hij hun relatie verzwijgt voor zijn strenge moslimouders. Kort daarop belandt Emily echter in een coma en probeert Kumail te redden wat er te redden valt.

Waargebeurd

Het bijzondere aan The Big Sick is dat deze romcom waargebeurd is. Kumail Nanjiani speelt daarbij zichzelf en dat maakt de film des te ontroerender. Een extra reden om naar The Big Sick uit te kijken is dat de film geproduceerd is door Judd Apatow. Hij leverde eerder al comedy- en romcom-klassiekers af als Anchorman, Knocked Up, Superbad, The 40 Year-Old Virgin en Trainwreck!

The Big Sick draait vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder