Zieke nieuwe trailer horrorserie The Mist

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zieke nieuwe trailer horrorserie The Mist

Zieke nieuwe trailer horrorserie The Mist

|
|

Laatste update:

Holy sh*t! Spike heeft net een (letterlijk én figuurlijk) gruwelijke trailer vrijgegeven van hun nieuwe horrorserie The Mist. Kijken!

Verhaal

In The Mist wordt een pittoresk dorpje overspoeld door een mysterieuze golf mist. Al snel blijkt dat het niet alleen gaat om onschuldige waterdamp. De mist brengt namelijk een hele rits monsters en ander gespuis met zich mee. Het is aan de bewoners van het dorp om uit te vogelen waarom dit gebeurt zonder hun verstand te verliezen.

Cast & crew

De serie, naar het gelijknamige boek van Stephen King, is gemaakt door Christian Torpe. Hij is verantwoordelijk voor succesvolle Deense series als Rita. Hoofdrollen zijn voor Alyssa Sutherland van Vikings en Isiah Whitlock Jr., van The Wire. Ook Luke Cosgrove, Holly Deveaux en Gus Birney hebben een rol. The Walking Dead- en Shawshank Redemption-regisseur Frank Darabont maakte in 2007 al een film van The Mist. 

Of Spike de serie ook in Nederland gaat is nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Dan moet je natuurlijk superguide.nl in de gaten houden!

Lees verder