Amityville Murder House Flip

Veronica Superguide logo
Amityville Murder House Flip

Ziek: Klusprogramma “Murder House Flip” gaat moordhuizen opknappen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Net als je denkt dat op het gebied van reality-tv inmiddels alles wel gedaan is, komt de nieuwe Amerikaanse streamingdienst Quibi met een opmerkelijk nieuw programma: in Murder House Flip gaan klussers huizen renoveren waar gruwelijke moorden plaatsvonden. The Amityville Murders gecombineerd met Help Mijn Man is Klusser? Je moet er maar opkomen!

Van de producent van CSI

Producer van dit programma wordt ene Josh Berman, die al volop ervaring heeft met misdaadprogramma's aangezien hij jarenlang producer was van CSI. Het lijkt er dan ook op dat de nadruk meer komt te liggen op de lugubere misdaden die in de huizen plaatsvonden, dan op de manier waarop potige klussers een bloederige plaats delict weer in een toonbaar optrekje omtoveren. In de serie worden namelijk technische rechercheurs en paragnosten ingeschakeld om te vertellen over wat voor brute misdaden er in de klushuizen plaatsvinden.

Killer idee!

Quibi is nu nog niet live maar deze streamingdienst gaat in de loop van 2020 de markt op in Amerika, (en bij succes vermoedelijk ook in Europa). Het aparte aan deze streamingdienst is dat haar programma's allemaal maar rond de tien minuten lang worden. Vermoedelijk is dit om zich aan te passen aan YouTube-verslaafde kids van vandaag de dag die de aandachtsspanne van een aardappel hebben. Of Quibi een succes gaat worden moeten we dus nog zien, maar Murder House Flip is vast een killer idee!

Lees verder