Zesde seizoen Homeland vanaf eind januari te zien op BNN

Veronica Superguide logo
Zesde seizoen Homeland vanaf eind januari te zien op BNN

Zesde seizoen Homeland vanaf eind januari te zien op BNN

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De fans hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort is het zover: de Nederlandse tv-première van het zesde seizoen van Homeland!

Nagelbijter

Vandaag kondigde BNN aan dat Homeland seizoen 6 eind deze maand van start gaat op de Nederlandse tv. Vanaf 29 januari kun je twaalf weken lang iedere zondag op het puntje van je stoel zitten bij een van de spannendste series van de afgelopen jaren. Uiteraard belooft het nieuwe seizoen ook weer een nagelbijter van jewelste te worden!

Witte Huis

Ook het zesde seizoen van Homeland sluit weer griezelig nauw aan bij de actualiteit: de nieuwgekozen president heeft het niet zo op veiligheidsdiensten, waardoor er een machtsstrijd ontstaat tussen de CIA en het Witte Huis. Voormalig CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) werkt intussen voor een hulporganisatie voor Amerikaanse moslims. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Carrie zit al snel tussen twee vuren. Een onderzoek naar een jonge Amerikaanse moslim die mogelijk betrokken is bij een terroristische organisatie dwingt haar een kant te kiezen.

Lees verder