Zenuwslopende nieuwe trailer 47 Meters Down online

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zenuwslopende nieuwe trailer 47 Meters Down online

Zenuwslopende nieuwe trailer 47 Meters Down online

|
|

Laatste update:

Na een aantal haai-vrije bioscoopjaren zorgde de film The Shallows met Blake Lively vorige zomer voor een onverwachts bioscoopsucces. Filmmakers lijken de smaak te pakken te hebben: dit jaar wordt het peentjes zweten tijdens de thriller 47 Meters Down. De gisteren verschenen nieuwe trailer bezorgt ons vast de rillingen.

Kom maar door met die film!

In eerste instantie zou de film direct een ‘video on demand’ worden, maar aangezien er ook naar deze film door steeds meer mensen reikhalzend wordt uitgekeken, is er besloten dat 47 Meters Down alsnog een Amerikaanse bioscooprelease krijgt, op 16 juni. Helaas is het nog niet duidelijk of de film ook in Nederland gaat draaien, maar dit nieuws geeft ons goede hoop.

Thrillseekers

In de horrorfilm 47 Meters Down zijn de zussen Kate (Claire Holt) en Lisa (Mandy Moore) klaar voor een onvergetelijke vakantie in Mexico. Wanneer zich de gelegenheid aandient om in een kooi grote witte haaien te bekijken is Kate erg enthousiast. Na enige overredingskracht gaat Lisa ook akkoord en niet veel later bevinden ze zich 2 uur uit de kust van Huatulco om oog in oog te gaan staan met de roofdieren. 

Diep in de problemen

De pret is echter snel over wanneer de kabel waar de kooi aan bungelt breekt en de meiden met kooi en al naar de bodem van de oceaan zinken. Met minder als een uur aan zuurstof moeten ze snel een plan bedenken om terug bij de boot te komen, 47 meter en een heleboel haaien boven hen…
Bekijk de nieuwe trailer in bovenstaande video.

Lees verder