Ze flikt ‘t: Glennis Grace staat in de finale van America’s Got Talent!

Door Robin Heerkens
Ze flikt ‘t: Glennis Grace staat in de finale van America’s Got Talent!

Die staande ovatie was niet voor niets: Glennis Grace is door naar de finale van America's Got Talent! Het Amerikaanse publiek gaf haar vannacht (Nederlandse tijd) een direct ticket voor de allesbeslissende eindstrijd.

Op 18 september mag Glennis weer aan de bak. Dan strijdt ze, met nog eens negen andere kandidaten, om de AGT-titel.  “Dank jullie wel dat jullie me gered hebben”, zei ze opgelucht. “Ik ben zó blij dat ik naar de finale mag!” Met This Woman’s Work in de halve finale liet ze de jury sprakeloos achter. Mel B kwam niet verder dan ‘Yes, yes, yes!’    

Op me monnie

Die eer is natuurlijk leuk en aardig, maar wanneer Glennis ook daadwerkelijk wint, staat haar een lekker chequeje van een miljoen dollar te wachten. Plus: de winnaar van America’s Got Talent mag een show geven in Las Vegas!

Duimen maar!

Glennis’ concurrentie is niet mals. Zo neemt ze het onder meer op tegen een stand-upcomedian, een illusionist én een acrobatengroep. Haar grootste tegenstander? Michael Ketterrer, die ook een aardig moppie kan zingen. 

Geniet tot de finalen nog even na met Glennis’ covers van Run To You, Nothing Compares 2 U en Never Enough