Zazie Beetz hoopt op solofilm Domino

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zazie Beetz hoopt op solofilm Domino

Zazie Beetz hoopt op solofilm Domino

|
|

Laatste update:

Zazie Beetz stal als Domino de show in Deadpool 2. Als het aan de actrice ligt, krijgt de mutant dan ook haar eigen solofilm!

Mutant

Fans van de tragikomische dramaserie Atlanta wisten het allang, maar na Deadpool 2 kan niemand er meer omheen: Zazie Beetz is een van de tofste actrices die er momenteel rondloopt in Hollywood! In het superheldenvervolg speelt de Duits-Amerikaanse actrice de rol van Domino, een mutant die de gave heeft om het geluk altijd naar haar hand te zetten. Zij steelt regelmatig de show in Deadpool 2 en dus wordt er al voorzichtig gehoopt op een solofilm. Zazie zelf ziet het gelukkig wel zitten!

Bofkont

In een interview met Comic Book Resources vertelt de actrice: “Ik zou graag een origin story zien. Het lijkt me te gek om te zien waar Domino vandaan komt, want haar achtergrondverhaal is vrij duister en interessant.” In de Marvel-strips was Domino de enige overlevende van een geheim overheidsexperiment om het ultieme wapen te ontwikkelen. De uitvoerders van dat experiment zagen haar gaven echter als een mislukking. Misschien dat we meer over haar verleden leren in de al aangekondigde X-Force-film. Daar zal Zazie opnieuw de rol van bofkont Domino op zich nemen!

Deadpool 2 is nu te zien in de bios!

Lees verder