De Verraders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Verraders
De Verraders

Zagen we zojuist de val van De Verraders?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De stemming in De Verraders is totaal omgeslagen! Stefano, Jamie en Ortál maakten de getrouwen stapelgek, maar door een arrogante ‘powermove’ verloren ze een verraderlijke kameraad.

Stefano Keizers liet zichzelf vermoorden om de deelnemers in verwarring te brengen. Stefano had zelf een schild, dus hij hoefde het spel toch niet te verlaten. Qua verwarring was het plan behoorlijk geslaagd!

Babette heeft het door!

Babette van Veen had het plannetje van de verraders door, ook al was het maar voor de helft. Ze doorzag het plan van de saboteurs om één van hen te vermoorden, maar verdacht daardoor Jamie en niet Stefano. Het lastige was dat zowat iedereen Jamie helemaal vertrouwde! Frank Evenblij zelfs voor '67.000 miljoen procent!’

Nadat Ortál vorige week al even in gevaar kwam, dreigden de getrouwen puur door kansberekening op het spoor van een verrader te zitten. Frank Evenblij begon door de theorie van Babette na te denken… Toen Stefano en Jamie hem weg van Ortál probeerden te bewegen, viel bij hem het kwartje: Jamie en Stefano zijn verraders! Deze kennis is erg waardevol, maar Frank moet nog wel even de rest van de groep meekrijgen, anders is het voor niets.

De Verraders

Toine of Ortál?

Bij de Ronde Tafel nam Stefano Keizers meteen het hoogste woord, met een toespraak. ‘We zijn vaak geslagen en voor lul gezet, maar we hebben niet opgegeven!’ Daarnaast meldde hij dat Jamie prima te vertrouwen was, en zwoer hij op z’n familie/vrienden/z’n hond dat hij géén verrader was. 

Ortál, die hoog op het verdachtenlijstje stond, probeerde Toine met een wanhoopsoffensief verdacht te maken. Toine had gevraagd of Ortál een schild had, en Ortál probeerde hem dit flink aan te wrijven. Dit keer leken de getrouwen er een keertje níet in te trappen.

Jamie Westland in De Verraders

De val van de verraders

Jamie probeerde Toine óók verdacht te maken, maar Babette van Veen wilde er niets van weten. ‘Telkens als we op Ortál zitten wordt er gedraaid. Nu is het ineens Toine: ik hoor verder niemand over Toine!’ Het plan van de verraders leek in hun gezicht te ontploffen. De verraders gingen all-in op Toine, terwijl alle getrouwen Ortál wilden verbannen…

Ortál ontmaskerd als verrader

Nadat Ortál bekendmaakte dat ze inderdaad een saboteur was, zaten Stefano en Jamie ineens in de knel… Ze steunden Ortál als enige en de getrouwen ruiken eindelijk bloed!

Je ziet De Verraders elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder