Zac Efron

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zac Efron

Zac Efron vindt zijn eigen lichaam te onrealistisch

|
|

Laatste update:

Als celebs kritiek geven op hun eigen wassenbeeld, gaat dat meestal over de slechte gelijkenis. Maar Zac Efron heeft een ander puntje op te merken over zijn nieuwe beeld. Hij vindt zijn Baywatch-body te onrealistisch!

Terwijl hij te gast was bij The Ellen DeGeneres Show kwam de acteur oog in oog te staan met het nieuwe wassenbeeld wat in Madame Tussauds in Hollywood wordt geplaatst. Het beeld is gemaakt om te lijken op zijn personage uit de film Baywatch, volledig met zwembroek en strak wasbordje. 

Wees de beste versie van jezelf

Ondanks dat het beeld erg goed lijkt, heeft Zac wel wat op te merken aan het lichaam. Hij zegt dat het beeld iets te groot is. Het is voor mannen niet realistisch om er zo uit te zien. Efron trainde keihard voor deze specifieke rol en heeft daar dus een goed lijf aan overgehouden. Hij wilt alleen niet dat mensen denken dat dit hét voorbeeld is voor hoe je eruit moet zien als man. Je moet gewoon de beste versie van jezelf zijn, vertelt de acteur.

Bekijk hier zelf de reactie van Zac op zijn nieuwe wassenbeeld. Onrealistisch of niet, als wij in Los Angeles zijn gaan we sowieso even een kijkje nemen bij de strandwacht. 

Lees verder