Yvon Jaspers wordt nu zélf boerin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers wordt nu zélf boerin

Yvon Jaspers wordt nu zélf boerin

|
|

Laatste update:

Yvon Jaspers maakt een nieuw programma, waarin ze voor de verandering zélf de boerin zal zijn. In een interview met het tijdschrift Vrouw vertelt Yvon dat ze al haar hele leven boerin wil worden. "En daar zijn we nu een programma omheen aan het bouwen", vertelt Yvon over haar plannen voor 2018.

Veel meer kan de presentatrice er nog niet over kwijt. "Wacht maar af", zegt Jaspers, die volgend jaar ook een tiende seizoen van Boer zoekt vrouw presenteert. Aan tafel bij Jinek vertelde ze gisteren nog wel dat het gaat over het echte boerenleven: "Het is maar de vraag of veel boeren het zullen overleven. Ze hebben het zwaar en ik vind dat ze recht hebben om hun echte leven te laten zien." Yvon is dankzij een BZV-appgroep in ieder geval al behoorlijk goed voorbereid op het boerenleventje (zie de video hieronder). 

Boer Zoekt Vrouw-specials

Op maandag 1 en zondag 7 januari zendt de KRO-NCRV twee specials uit van Boer zoekt vrouw, waarin Jaspers met voormalige deelnemers terugblikt. In één van de specials zijn alle 60 kinderen die uit BZV-succesverhalen zijn geboren opgetrommeld. 

Lees verder