Yvon Jaspers op de perspresentatie van Onze Boerderij.

Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers op de perspresentatie van Onze Boerderij.

Yvon Jaspers wil niet reageren op uitspraken van Jeroen Pauw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het imago van Yvon Jaspers zit momenteel flink in de lift… naar beneden. Haar management onthult dat de Boer zoekt Vrouw-presentatrice niet wil reageren op uitspraken die Jeroen Pauw zondag deed in Café Hendriks & Genee.

Pauw vertelde dat hij hoopte dat Yvon zélf zou ingrijpen tijdens hun inmiddels beruchte gesprek in talkshow Pauw. Yvon vertelde toen over haar nevenfunctie bij ForFarmers, waar veel kritiek op kwam. Al het persoonlijke leed – “ik kon alleen maar huilen” – viel totaal verkeerd bij kijkers; de nabestaanden van Anne Faber zaten namelijk tegenover haar.  

Yvon Jaspers in Café Hendriks & Genee

Wilfred Genee vertelde gisteren in zijn radioshow Veronica Inside dat de redactie van Café Hendriks & Genee Yvon graag wilde strikken. Ze zou dan aankomende zondag zelf kunnen reageren op alle commotie én de verwijten van Pauw.

Geen reactie van Yvon

No way! Gaat niet gebeuren. Haar management vertelde Genee dat Yvon ‘momenteel te druk is om op het verzoek in te gaan’. Sidekick Niels van Baarlen vraagt zich hardop af waarmee ze het ’zondagavond tien uur’ te druk mee kan hebben. Rick Romijn snapt haar wel, maar: “Ik vind het wel slap van d’r.”

Lees verder