Yvon Jaspers komt op voor De Boer

Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers komt op voor De Boer

Yvon Jaspers komt op voor De Boer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na talloze seizoenen Boer Zoekt Vrouw waarin Yvon Jaspers alleen maar bezig is met liefde, gooit ze het over een totaal andere boeg. Ze wil in haar nieuwe tv-programma het echte boerenleven laten zien. De presentatrice vindt het hard nodig om een realistisch beeld te schetsen van het werk als boer in Nederland.

"We hebben al die seizoenen van Boer zoekt vrouw natuurlijk nooit echt kunnen inzoomen op het echte boerenleven, omdat we het altijd over de liefde hebben gehad", vertelde Yvon vanmorgen in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. "Je leest en hoort zo vaak dingen in het nieuws over boeren en alle zaken die daarbij komen kijken. Je gaat in het nieuwe programma Onze boerderij echt zien hoe ingewikkeld en gecompliceerd het soms allemaal is om in Nederland boer te zijn. Dat is best heftig, kan ik je vertellen."

Jaspers presenteert dit jaar ook een tiende seizoen van Boer zoekt vrouw. De nieuwe boeren die op zoek zijn naar de liefde worden in mei voorgesteld. Alle knollen verzamelen dus!

Lees verder