Waterworld krijgt alternatieve, supergrappige trailer

Veronica Superguide logo
Waterworld krijgt alternatieve, supergrappige trailer

Youtuber maakt satirische trailer van Waterworld en het is serieus grappig

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ken je Waterworld nog? Het is een film die bekend staat als absolute wanproductie, op meerdere fronten. De film was duur en de ruzies op de set hielpen ook niet mee. Een youtuber die trailer opnieuw voorziet van een voice-over die heerlijk grappig azijnpist over de inhoud ('honest trailers' noemt hij ze) heeft nu Waterworld van een nieuwe trailer voorzien. Erg geslaagd. 

Geld door de gootsteen

Het probleem van de film was bijvoorbeeld het budget van 175 miljoen dollar dat gruwelijk werd overschreden. En houd er vooral rekening mee dat in 1995, toen de film werd gemaakt, dit een gigantisch bedrag was. In de VS bracht de film 88 miljoen dollar op. Dat deed best een beetje pijn. En Kevin Costners carrière was nooit meer hetzelfde.

Watskeburt?

Costner was toch een tijdje een reuze succesvolle acteur. Zeker na The Bodyguard werd het een naam die iedereen kende. Het probleem? Teveel om op te noemen, maar onder andere had Costner ruzie met de eerste regisseur en moest het script opnieuw. Maar vond Costner dat er niets mocht veranderen. Ster-allures? Incomptetente crew? We zullen het niet weten, maar Costner kon het daarna wel even shaken in Hollywood (wist je trouwens dat Whitney Houston niet eens op de beroemde poster van The Bodyguard staat? Costner klapte uit de school)

Mad Max

Het idee van een soort Mad Max film, maar dan op het water, sloeg gewoon niet al te best aan en de 'honest trailer' legt uit waarom. Het vreemde en oninteressante hoofdpersonage, het gebrek aan humor en dialogen van enige betekenis. Jep, het komt aardig terug wat er allemaal mis was met Waterworld

Lees verder