YouTube-ster Claire (4) zingt met de stem van Moana zelf

Veronica Superguide logo
YouTube-ster Claire (4) zingt met de stem van Moana zelf

YouTube-ster Claire (4) zingt met de stem van Moana zelf

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De 4-jarige Claire en haar vader hebben het internet veroverd met hun liedjes uit Disneyfilms. Dit keer kregen ze hulp van een échte Disneyprinses: Auli'i Cravalho, de stem achter Moana.

Claire and the Crobys

Binnen no-time veroverden ze het internet onder de bandnaam Claire and the Crobys. De nog maar 4-jarige Claire en haar vader Dave Crosby zingen samen bekende hits uit Disneyfilms. Met hun cover You’ve Got a Friend in Me uit Toy Story gingen ze viral en werden ze zelfs uitgenodigd bij The Ellen Show (bekijk het fragment hier).

Moana

Een droom kwam uit voor het YouTube-sterretje. In de Disneystudio’s in Californië ontmoette ze Auli'i Cravalho, de actrice en zangeres die de stem inspreekt van Moana in de Disneyfilm. Samen zongen ze het nummer How Far I’ll Go, geschreven door Lin-Manuel Miranda. Bekijk het aandoenlijke optreden hierboven!

Oscar-nominatie

Het nummer How Far I'll Go werd bij de afgelopen Oscars genomineerd voor Best Song, maar verloor van City Of Stars uit La La Land. De Oscar voor Beste animatiefilm ging ook net aan Moana's neus voorbij en werd gewonnen door Zootopia.

Lees verder