Cabaretier Youp van t Hek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cabaretier Youp van t Hek

Youp van ’t Hek wil toch nieuwe oudejaarsconference maken

|
|

Laatste update:

UPDATE: Blijkbaar zijn de uitspraken van Youp van ’t Hek onjuist geïnterpreteerd. De cabaretier laat via Twitter weten dat hij nergens heeft beweerd dat hij een nieuwe oudejaarsconference overweegt.

Hieronder het originele artikel:

De tiende oudejaarsconference van Youp van ’t Hek zou ook meteen zijn laatste zijn. Maar daar lijkt de cabaretier inmiddels op terug te komen.

Geen vuurwerk

Het had een groots afscheid van een lange traditie moeten worden: de oudejaarsconference 2021 van Youp van ’t Hek. Maar de coronacrisis gooide roet in het eten. De cabaretier was genoodzaakt om zijn voorstelling voor slechts dertig man te spelen. Niet echt het vuurwerk waar je als cabaretier op hoopt, en dus overweegt Van ’t Hek toch om een nieuwe oudejaarsconference te maken.

‘9,5’

Dat maakte Youp van ’t Hek gisteravond bekend in het Radio 1-programma Op de Plank. Over zijn tiende oudejaarsconference zegt de komiek: “Dit voelde toch beetje als 9,5.” Voor het zover is, werkt Van ’t Hek ook nog aan een nieuwe theatershow. Deze zal in het najaar te zien zijn in de theaters.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Corona

Helaas is dat vanwege de coronamaatregelen ook nog met een flinke slag om de arm. Youp van ’t Hek, die vorig jaar nog in het ziekenhuis belandde door het virus, wil in ieder geval niet meer voor dertig man spelen. “De zaal moet wel weer een beetje vol zitten. Geen plukje links en een plukje rechts.” We hopen voor Youp (en onszelf) dat de theaters snel weer op volle kracht kunnen draaien!

Lees verder