Youp van 't Hek: Pieter Derks moet Oudejaarsconference doen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Youp van 't Hek: Pieter Derks moet Oudejaarsconference doen

Youp van 't Hek: Pieter Derks moet Oudejaarsconference doen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als het aan Youp van 't Hek ligt, krijgt Pieter Derks een keer de kans om de Oudejaarsconference op NPO 1 te doen. Dat schrijft Youp in zijn column in de VARAgids.

Youp is trots

In zijn column (via Blendle) vertelt Youp van 't Hek dat Pieter Derks en Claudia de Breij hem bezochten tijdens een van Youps optredens in Carré. "Die twee hebben iets gemeen. Iets waar ik best een beetje trots op ben. Zowel Claudia als Pieter heeft ooit een avondje bij mij meegelopen", schrijft Youp, die naast de column op de foto staat met zijn twee gasten. "Claudia toen ze een jaar of zestien was in Arnhem en Pieter een paar keer zelfs. Voor mij is dit dus een historische foto."

Oudejaarsconference

Maar er blijkt nog een reden te zijn waarom Youp trots is op zijn gasten en de foto. "Omdat Claudia afgelopen jaar een prachtige oudejaarsconference heeft gegeven en omdat ik hoop dat Pieter dat in de toekomst ook een keer gaat doen. Volgens mij is hij er geknipt voor. (...) Geen idee of Pieter al gevraagd is, maar als ik de VARA was dan zou ik het wel weten."

Pieter Derks deed voor BNN al eens een conference op de radio en maakte vorig jaar "de kortste oudejaarsconference van Nederland" voor NU.nl, hierboven terug te kijken. Misschien niet geheel toevallig worden Pieters zaken behartigd door Hekwerk Theaterproducties, het impresariaat van Youp van 't Hek.

Lees verder