Yolanthe zorgt voor memorabele herenigingen in Reunited

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe zorgt voor memorabele herenigingen in Reunited

Yolanthe zorgt voor memorabele herenigingen in Reunited

|
|

Laatste update:

Yolanthe Sneijder Cabau brengt in het nieuwe programma Reunited mensen samen die elkaar jaren niet hebben gezien. Gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte: Yolanthe schiet te hulp.

Yolanthe: "Ik ben trots"

In Reunited brengt Yolanthe mensen bij elkaar die gescheiden zijn wegens omstandigheden waar ze geen invloed op hebben. En simpelweg een ticket te boeken is geen optie. Yolanthe: ’Voor mij is dit programma alles ineen: ik mag mensen helpen én ik doe het werk wat ik leuk vind. Het is een eer om dit programma op mijn leeftijd te mogen dragen en ben heel trots op het resultaat.' 

Verdriet en geluk

Elke aflevering bezoekt Yolanthe samen met drie hoofdpersonen het land waar hun geliefden zich bevinden. Voor de zes afleveringen is ze afgereisd naar de Antillen, Zuid-Afrika, Thailand, Haïti, Dominicaanse republiek én Colombia. Tijdens de zoektocht in het buitenland deelt zij samen met de personen in kwestie alle verdriet én geluk.

Wereldwijde zoektocht

In de eerste aflevering reist Yolanthe naar de Antillen. Hierin sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk. 

In de tweede aflevering gaat de reis naar Zuid-Afrika. Dan maken we onder anderen kennis met de 64-jarige Yvonne. Toen zij vijftien jaar was moest zij van haar vader haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar bloedeigen dochter weer in de armen te kunnen sluiten in Reunited.

Reunited

Reunited is vanaf woensdag 1 maart te zien om 20.30 uur bij RTL 4. 

Lees verder