Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau: ‘Zoveel mogelijk met plastische chirurgie’

|
|

Laatste update:

Yolanthe Cabau staat niet negatief tegenover plastische chirurgie. “Ik snap het wel als mensen wat aan zichzelf willen verbeteren”, schrijft ze in een nieuwe eerlijke column.

Yolanthe snapt plastische chirurgie wel

Yolanthe Cabau schrijft elke week een column in Grazia. Ze vertelt daarin vaak persoonlijke verhalen, zoals laatst over haar huwelijk met Wesley Sneijder. Vandaag heeft Yo het over plastische chirurgie. Ze schrijft niet negatief tegenover plastische chirurgie te staan: "Mensen op social media kunnen heel hard tegen elkaar zijn als het gaat om plastische chirurgie. Persoonlijk sta ik niet negatief tegenover plastische chirurgie. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk, het is niet meer bijzonder als iemand iets heeft laten opknappen. Ik snap het wel als mensen wat aan zichzelf willen verbeteren."

'Dat lijf wil ik'

Geruchten dat Yolanthe zelf ook plastische chirurgie heeft ondergaan, doen al jaren de ronde. Of die waar zijn, is niet bekend. Wel weten we dat de romcom-voorvechter keihard werkt aan haar killerbody. Daarbij spreekt ze zelf over “shapen”: "In de loop van de jaren ben ik er wel achter gekomen dat je er niets aan hebt om naar een foto van een ander te kijken en te denken: 'Dat lijf wil ik.' Ga uit van de kracht van je eigen lichaam en probeer dat zo goed en zo gezond mogelijk te shapen."

Het resultaat mag er in ieder geval zijn. Vraag Beau maar!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder