Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau

Wow! Zo sexy zagen we Yolanthe Cabeau nog nooit!

|
|

Laatste update:

Yolanthe Cabeau schiet voor For Him Magazine haar meest pikante photoshoot ooit! In een sexy pakje, nog net niet uit de kleren, poseert ze uitdagend voor de camera. 

FHM 500

Speciaal voor de FHM 500-campagne trekt Yolanthe haar stoute schoenen aan. De presentatrice won deze verkiezingen (alhoewel het toen FHM 1000 heette) in 2006, 2007 en 2009! En nu komt ze voor de 20ste verjaardag van het blad terug om dat op een bijzondere (en sexy) manier te vieren. Zwarte naaldhakken, doorzichtige japon, donkere lingerie en een zwoele blik, dat wordt zeker een leuk feestje!

Even wennen

Yolanthe heeft eerder sexy fotoshoots gehad, maar nooit zoals deze. Het was daarom in het begin ook even wennen. "Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen. Je staat daar toch in een gazen rok met alleen een tandenborstel, haha. Maar ik weet dat het een chique, sensuele en arty foto wordt. Met die gedachte ben je gelijk al een stuk comfortabeler en was het heel erg leuk," vertelt ze aan het blad. Voor de FHM 500 campagne gingen nog meer vrouwelijke BN'ers bijna bloot. Wie zal er dit jaar met de prijs vandoor gaan?

Voor het hele interview en de foto's van Yolanthe zullen we nog wel een maandje moeten wachten, want dan verschijnt het blad in de winkels. Je kan wel alvast stemmen op de FHM 500-campagne. Vorige week brak Britt Dekker ook bijna Instagram met een pikante foto die je hier kan zien.

Lees verder