Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau wil niet uit school klappen: ‘Wesley zit in mijn hart’

|
|

Laatste update:

Yolanthe Cabau laat weten dat zij in ieder geval geen behoefte heeft om uit de school te klappen over haar huwelijk met Wesley Sneijder. Yo kijkt liever vooruit!

“Dat maakt mij ook weer sterker"

De biografie van Wesley Sneijder bleek smeuïg leesvoer! Zo vertelde de voormalig profvoetballer openhartig over feestjes met vrouwen en drank. Ook deed hij een aantal onthullingen over zijn relatie met Yolanthe Cabau. In Grazia (via AD) laat Yo echter weten zelf geen trek te hebben in het bespreken van haar huwelijksperikelen. Dat zou volgens de actrice alleen maar nog meer verdriet met zich meebrengen. Zolang ze zelf maar weet hoe het zit. “Dat maakt mij ook weer sterker. Daarom kost het me geen enkele moeite om niet uit de school te klappen. Ik ben in veel dingen een open boek, maar op dit vlak ben ik erg beschermend.”

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Yolanthe wilde geen ruzie met Wesley

Alhoewel Yolanthe laatst nog wel openhartig vertelde over haar breuk met Wesely lijkt de actrice inmiddels dus helemaal klaar met het onderwerp. We snappen echter wel dat ze geen zin heeft in nog meer gedoe, al is het alleen maar om zoontje Xess Xava te beschermen: “Ondanks alles wat er gebeurde, wilde ik niet met ruzie uit elkaar gaan. Voor ons niet, maar ook niet voor de kleine. (…) Ik vind het niet fijn om dingen met de wereld te delen die een ander pijn kunnen doen. Wat win ik daarmee? Helemaal niks, want ik heb het al doorgemaakt en ik moet ermee dealen. Er is een tijd voor alles, wat er ook gebeurt in de toekomst. Hij zit in mijn hart, net als zijn familie en Jessey.”

Yolanthe kijkt dus liever vooruit! En met een nieuw lifestyleplatform en de aanstaande Netflix-release van haar nieuwste film Just Say Yes heeft ze in ieder geval genoeg om zich op te focussen.

Just Say Yes is vanaf 2 april te zien is op Netflix.

Lees verder