Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau over verleden: 'Alsof de grond onder je wegzakt’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Yolanthe Cabau komt met haar eigen lifestyle-platform Cabau! Ze wil het platform inzetten om vrouwen te helpen hun “kracht” te vinden. Yolanthe weet namelijk dat dat best lastig kan zijn na een roerige periode…

Yolanthe openhartig over moeilijke tijd

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Yolanthe Cabau opnieuw openhartig over de moeilijke tijd die ze achter de rug heeft. Na de scheiding met Wesley Sneijder veranderde er namelijk nogal wat in het leven van de actrice. Zo vertrok ze naar Los Angeles met haar zoontje Xess Xava: "Wij mensen houden niet heel erg van verandering. Je veilige haventje is je gezin, partner, waar je woont, waar je werkt, je regelmaat, dat is eigenlijk je houvast. Als dat in één keer verandert zonder dat je het aan ziet komen of er gebeurt iets heel heftigs, dan heb je het gevoel alsof de grond onder je wegzakt. Dat had ik."

De nieuwe Harry Potter-serie!

"Dat is heel moeilijk, dat loslaten"

Aangezien Yolanthe dus helemaal niet zat te wachten op al die grote veranderingen ging ze er tegen vechten: "Je wil vasthouden aan iets wat er niet meer is. Dat is heel moeilijk, dat loslaten. En accepteren dat die verandering er is, is een heel moeilijk proces. Maar als je daar eenmaal komt, gaan er ook nieuwe deuren open, natuurlijk. In die verandering moet je dat zien te vinden en dat is heel lastig." Yolanthe heeft zelf veel baat gehad bij keihard trainen én meditatie. En dat wil ze dus graag delen op haar eigen lifestyle-platform Cabau!

We zijn blij dat het zo goed lijkt te gaan met Yo én met haar zoontje Xess Xava!

Lees verder