Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau geveld door corona: ‘Sloeg pittig in’

|
|

Laatste update:

Yolanthe Cabau deelt normaal gesproken alles op haar Instagram-pagina: van een sexy selfie tot een ongemakkelijke coronatest; bijna iedere dag is het raak. Tot de afgelopen twee weken. Vandaag legt de actrice uit waarom: zowel zij als Xess Xava waren geveld door het coronavirus!

Ze schrijft in haar Instagram Stories dat ze wat pittige dagen achter de rug heeft.

Directe besmetting

“Lieve allemaal, zoals jullie wel gemerkt hebben, ben ik de afgelopen 2 weken offline geweest”, zo begint Yolanthe haar bericht. “Ik krijg zo veel berichtjes dat ik het even zo doe. Twee weken geleden bij mij thuis op Ibiza toen ik na een lange draaiperiode eindelijk vakantie had, kwam een van mijn beste vriendinnetjes op bezoek. Helaas wist zij niet dat ze corona had en dat dus meebracht mijn huis in (ondanks vaccinaties en dat ze negatief getest was).”

Langdurige herstel

Hiermee bracht die beste vriendin onbedoeld flink wat te weeg. “Xess en ik werden beiden gelijk erg ziek en hebben 2 weken plat gelegen. Xess was gelukkig snel weer zijn blije energievolle zelf, maar bij mij sloeg het best wel even pittig in”, gaat ze verder. Gelukkig is inmiddels het herstel ingezet. “Nu na ruim twee weken gaat het weer veel beter met me. Ik ben veel afgevallen en voel me nog wel zwakjes en moe, maar dat is heel normaal. Ik ben dankbaar dat ik me weer beter voel.”

Beterschapswensen

Ze wil tot slot iedereen die in een zelfde positie zit een hart onder de riem steken. “Wens iedereen die ziek is heel veel liefde en kracht toe en voor alle andere mensen: bescherm jezelf en stay safe.”

Lees hieronder haar volledige bericht.

Yolanthe Cabau geveld door corona: ‘Sloeg pittig in’

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder